Пълно ръководство за домашно образование

Ръководството на Дебра Бел е стартова площадка за всички родители, които истински желаят да образоват своите деца, а също и да реализират потенциала на своето семейство в най-важната мисия – да бъдат истински родители. Проницателността на авторката, умението й да поднася важната информация с чувство за хумор и елегантен изказ, е направило това ръководство приятно четиво и настолна книга за много родители. В съдържанието на тази книга ще намерите солидна аргументация за решението да обучавате децата си в домовете или да не го правите – подложете се на теста.

Ако ви интересуват въпроси като: Как да започна домашно училище, какви са методите за обучение в дома, мога ли да се справя с хомскулинга, какви са целите, които трябва да си поставя, как да направя прехода от традиционното училище към дома, какви са предимствата и недостатъците на хомскулинга и т.н., то това определено е книгата от която се нуждаете. 

Това ръководство достигна до вас, благодарение на Радослава Петкова, която преведе тази ценна книга и я направи достъпна за българският читател. Радослава заедно със своя съпруг Елиян обучават своите три деца в домa си и активно работят за каузата на домашното образование в България.

към съдържанието