Записване за образователните програми ReadingEggs, Mathseeds, Mathletics и Readiwriter Spelling 2020/2021

Скъпи семейства,

Щастливи сме отново да предложим абонамент към образователните програми на 3PLearning на изключително атрактивни цени. Повечето от вас през годините са имали възможността да използват програмите с децата си и да се радват на напредъка по английски език и математика. Надяваме се и тази година да се включите.

Тези от вас, които искат да се запишат, трябва да попълнят формата за регистрация по-долу до 30.06.2020г. Обръщаме внимание на това, че попълването ѝ е обвързано с плащане и е заявка за абонамент, така че внимателно обмислете и предварително пресметнете сумата за плащане, според предоставените цени. Абонаментите са за всяка програма по отделно и посочената цена е за достъп на ЕДНО дете. За всяко допълнително дете се заплаща още една такса.

Кратък преглед на програмите и офертата за 2020/2021г.:

Всяка година 3P Learning ни изненадват с повече подобрения и развитие на програмите. Тази година програмата Spellodrome (програма за правопис на английски език) е изцяло обновена, разширена и с ново име Readiwriter Spelling. Акаунтите на настоящите потребители са прехвърлени в новата платформа и ще могат да продължат с ползването ѝ без промяна на паролите, но с повече възможности.

ReadingEggs/Eggspress (Важно: този абонамент не включва ReadingEggs Junior) – забавна образователна програма по четене на английски език. Под формата на игра, трупане на бонуси и точки, малките деца се научават неусетно на фонетичните правила в английския език и започват бързо да четат. Програмата е предназначена за деца от 5 до 13 г. в два раздела: ReadingEggs – там където ще се учат да четат и ReadingEggspress – библиотека с много книжки, които вече могат да прочетат. Преди да започнете да я ползвате е нужно децата да знаят английските букви и как точно се четат, защото този абонамент не включва тези първи стъпки. Останалото е лесно и забавно.

За повече детайли прегледайте този линк: Reading Eggs and Reading Eggspress Program Overview

Специална цена чрез Асоциация за домашно образование за едно дете35 лв. за 1 календарна година

 

Mathseeds - забавна програма по математика за деца от 3 до 9 години. Под формата на игра и уроци, децата усвояват неусетно действия с числата - броене, смятане, изваждане, умножение, дроби.

Преглед на програмата: Mathseeds preview

 

Специална цена чрез Асоциация за домашно образование за едно дете:  35 лв. за 1 календарна година

 

 

Readiwriter Spelling - образователна програма за Spelling (правопис).

Децата имат възможност да упражняват предоставени им списъци с думи на английски език чрез различни забавни игри, упражнения и диктовки. Могат да направят справка за значението на думите и да ги използват в изречения. Използвайки я постоянно, дори за 15 мин. на ден, децата напредват изключително бързо в писането без затруднение на английски език.

Преглед на програмата: Using Readiwriter Spelling to support your child with learning spellings at home. (for parents)

Специална цена чрез Асоциация за домашно образование за едно дете:  20 лв. за 1 календарна година 

 

Mathletics - образователна програма по математика за деца от 7 до 18г. Материалът е последователен и разпределен в серия от упражнения и кратки видео уроци, като се следва определен образователен подход. Предоставени са за избор много варианти от различни държави в Европа и света, които при нужда могат да бъдат сменени. Децата получават сертификати за усвоен материал и имат възможност да се състезават с деца от цял свят. Родителите имат достъп до множество ресурси и възможности, които да ползват допълнително с децата си, както и да следят напредъка им в математиката.

Преглед на програмата: Mathletics: Primary Student Console Tour

                                          Mathletics: Secondary Student Console Tour

Специална цена чрез Асоциация за домашно образование за едно дете:  35 лв. за 1 календарна година  

Тези от вас, които желаят да се включат /или да се презапишат/ към някоя от програмите нека да направят своята заявка във формата по-долу и да заплатят сумата, след като получат потвърждение на своя e-mail. Абонаментът на групата се подновява на 31.08.2020г.

За въпроси и коментари може да се обърнете към Живка Порумбачанова на мейл: jivkaporumbachanova@gmail.com

Можете да пробвате програмите на посочените линкове по-горе за около 10 дни и сами да прецените дали ще са ви от полза и какво представляват.

Много е важно за тези Trial /пробни/ периоди да използвате странични мейли, различни от този, който ще пратите за официалната регистрация.

След попълване на заявката по-долу ще получите писмо на 'Email за контакт', в което ще получите информация за крайната сума и начин на плащане.

Плащането трябва да се направи най-късно до 10.07.2020г., иначе регистрацията ви ще бъде невалидна!

 

 

Категории: Домашно образование, Практични насоки