IX-та Национална конференция за домашно образование

Скъпи родители, приятели и съработници в делото на образованието,

Пред нас е 10-тата юбилейна Национална конференция за домашно образование!

Извървяхме дълъг и труден път, който ни направи по-силни, по-мъдри и повече!

Всичко това ясно ни показва, че ненапразно сме се трудили във време на изпитания, лишения и битки, които с Божия помощ спечелихме. Наклонихме везните на общественото мнение, в полза на свободата в образованието, предизвикахме размисъл за бъдещето на децата и нацията ни в хиляди българи.

С благодарност видяхме изобилния плод от нашите усилия, преди всичко в собствените си домове, а освен това и в начина, по който мнозина сънародници възприеха службата ни. Спечелихме много битки за умовете на хората, които бяха просветени и изключени от Матрицата!

Заради всичко това си заслужава да сме благодарни, радостни и смирени. Тази година няма да изневерим на традицията, която изградихме в годините и отново ще се съберем заедно, за да разговаряме по цели нощи, за да се насърчим, посъветваме, да си послужим един на друг, според силите си.

Десетата Национална конференция за домашно образование е планирана за 5-7 Септември 2014. Мястото ще бъде обявено до дни, както и програмата, начинът за участие и регистрация.

Убедени сме, че няма нищо по-добро от това отново да сме заедно и да общуваме лице в лице, затова се подгответе и планирайте свободно време за първият уикенд на септември!

Предлагаме на вниманието ви кратка анкета, която молим да попълните, защото тя ще ни помогне за това организацията да бъде на още по-добро ниво.

 

Категории: