Начало Програма Лектори Място Регистрация

Програма


Лектори

{{ speaker.name }}

{{ speaker.title }}

Място на събитието

Хотел "Нептун"

Св.Св. Константин и Елена

Хотелски комплекс "Нептун" е разположен в курортен комплекс Св.Св. “Константин и Елена“, близо до гр. Варна. Хотелът е разположен в прекрасен парк, граничещ с най-голямата Ботаническа градина в България. Поради своето чудесно разположение, хотелът е тих и спокоен – намира се на 600 м. от бреговата ивица, а това е предимство за гостите, които не са обезпокоявани от шума на гъсто застроената "Първа линия".

Всички стаи в хотела са със санитарен възел, телефон, хладилник, телевизор. Стаите са разположени на две страни: парк и море. Всички стаи са с климатик. В комплекса има ресторант със 120 места, където се предлага закуска, обяд и вечеря на блок маса или свободна консумация. Тераса с прекрасна гледка за 80 човека

Kомплексът разполага и с фитнес зала, масажен кабинет, библиотека, зала за обучение и мероприятия. Басейн за възрастни и деца, детски кът, барбекю. Прекрасният парк ограден с ограда го прави спокоен и надежден за семейства с деца, като предлага детска площадка, волейболно игрище и възможност за други игри на открито. Безплатен неохраняем паркинг за гости на хотела.

Регистрация

Местата в хотела са изчерпани!