Начало Програма Лектори Място Регистрация

Програма


Лектори

{{ speaker.name }}

{{ speaker.title }}

Място на събитието

Хотел "Нептун"

Св.Св. Константин и Елена

Хотелски комплекс "Нептун" е разположен в курортен комплекс Св.Св. “Константин и Елена“, близо до гр. Варна. Хотелът е разположен в прекрасен парк, граничещ с най-голямата Ботаническа градина в България. Поради своето чудесно разположение, хотелът е тих и спокоен – намира се на 600 м. от бреговата ивица, а това е предимство за гостите, които не са обезпокоявани от шума на гъсто застроената "Първа линия".

Всички стаи в хотела са със санитарен възел, телефон, хладилник, телевизор. Стаите са разположени на две страни: парк и море. Всички стаи са с климатик. В комплекса има ресторант със 120 места, където се предлага закуска, обяд и вечеря на блок маса или свободна консумация. Тераса с прекрасна гледка за 80 човека

Kомплексът разполага и с фитнес зала, масажен кабинет, библиотека, зала за обучение и мероприятия. Басейн за възрастни и деца, детски кът, барбекю. Прекрасният парк ограден с ограда го прави спокоен и надежден за семейства с деца, като предлага детска площадка, волейболно игрище и възможност за други игри на открито. Безплатен неохраняем паркинг за гости на хотела.

Регистрация

Такса за участие в Конференцията на семейство, отседнало в хотел "Нептун": 60 лв.

Семейства, които няма да ползват хотела, в който е отседнала редовната група, но желаят да посещават работилниците и лекциите по време на Конференцията, се регистрират във формата, като изберат опцията "Външни посетители". Ще се калкулира само такса за участие (60 лв.), която трябва да се заплати по банков път до 9 август 2019г.

За редовната група (семействата отседнали в хотела) участници, цените за храноден (All Inclusive), които Асоциация за домашно образование е договорила с хотела са както следва:

  • Възрастни – 35 лв. All Inclusive.
  • Деца от 6 до 16 години – 29 лв. All Inclusive.
  • Деца до 6 годишна възраст се настаняват безплатно при един от родителите, а при възможност и на самостоятелно легло. Aко желаете тези деца да ползват три редовни хранения (моля, отбележете във формата) цената е 20 лв. на ден.

Как да се регистрираме за участие в Конференцията:

При попълване на формата за регистрация, калкулаторът автоматично ще се изчисли в две полета: "Капаро" и "Обща сума" следното:

1. В полето "Капаро" ще бъде изчислена 50% от сумата за хотела + таксата за участие, която трябва да заплатите, за да се регистрирате за участие в Конференцията и да запазите места. Преведете капарото, най-късно до 9 август 2019 г., по сметката на Асоциация за домашно образование:

IBAN: BG95 TTBB 9400 1527 3600 94
BIC: TTBBBG22
SG Експресбанк
Получател: Асоциация за домашно образование
Основание: нощувки конференция

2. В полето "Обща сума" ще видите цялата сума за участието ви в Конференцията, която включва:

  • Такса за участие на семейство (60 лв.). Включва всички занимания за родителите и децата, които са предвидени в програмата.
  • Сумата за четири хранодни за семейството според броя на членовете му.
  • Сумата за четири хранодни за децата под 6 годишна възраст, които ще ползват редовни хранения. Моля, означете във формата колко от децата под 6 годишна възраст ще ползват редовни хранения.

След като сте заплатили капаро и сте се регистрирали за участие в Конференцията, останалата част от сумата (50%) ще трябва да се заплати на място в хотела, при Вашето пристигане.

Регистрацията се счита за валидна при превеждане на капарото!

Капарото трябва да се преведе най-късно до 9-ти август 2019 г..

Важно! Формата за регистрация ще работи най-късно до 9-ти август 2019 година, но при положение, че местата в хотела се изчерпат по-рано, формата за регистрация ще бъде затворена. Нашият съвет е да не бавите регистрацията си.

Моля, отбележете броя на участниците в посочените мероприятия.

Регистрационна форма


{{ errors.first('regname') }} {{ errors.first('regemail') }} {{ errors.first('regphone') }}
Напишете колко от децата ви ще участват в:
{{ ws.more }}
Външни посетители (без настаняване и храна в хотела)

Такса за участие за семейство: 60 лв.

Капаро: {{ kaparo_sum }} лв.

Обща сума: {{ total_sum }} лв.

До крайния срок за регистрация остават:
{{ counter2.days }} дена
РЕГИСТРАЦИЯТА СЕ СЧИТА ЗА ЗАВЪРШЕНА, СЛЕД ПРЕВЕЖДАНЕ НА КАПАРОТО!

Моля, проверете за e-mail с потвърждение за направената регистрация.
Ако не сте получили такова писмо, моля пишете ни на адрес: p.porumbachanov@gmail.com.

Ще получите потвърждение по е-мейл за завършена регистрация, след като получим Вашия банков превод.

Благодарим Ви за регистрацията!

Ще получите писмо на посоченият от Вас електронен адрес.