Начало Програма Място Регистрация Домакини

Програма


Място на събитието

Хотел "Момина крепост"

местност Ксилифор, Велико Търново

Хотел "Момина крепост" се намира в парк Ксилифор, само на 4 км. източно от Велико Търново. В местността има много организирани места за отдих. За да се раздвижите през деня може да изберете някоя от минаващите през мястото екопътеки, като без значение коя предпочетете, дълго ще помните посещението си заради свежестта и приятната атмосфера на района.

За любителите на спорта има построено баскетболно и футболно игрище, а хората, които искат повече адреналин могат да изпитат възможностите си на 16 кв.м. катерачна стена. Чистият въздух на Ксилифор предразполага към активна почивка, ще почувствате облекчение от ежедневните проблеми и стреса, натрупан през делничните дни.

В местността Ксилифор се намира и Изкуственото езеро, а зелените поляни наблизо са безкрайно атрактивни за посетителите - езерото допринася за настроението и гледката, а широките поляни създават перфектни условия за различни спортове на открито.

Регистрация

Местата в хотел „Момина крепост“ са изчерпани!

Ако сте направили регистрация за участие в Конференцията на този сайт, но не сте успели да преведете таксата за участие, регистрацията ви не е била завършена и за съжаление, не можем да ви осигурим място в хотела.

Домакини

{{ speaker.name }}

{{ speaker.title }}